Image Alt

Despre

Cateva cuvinte despre Blumii

La Blumii cream povesti
minunate!

De ce Blumii?

Iubim povestile cel mai mult, ne place sa ascultam si sa cream impreuna povesti! Suntem atenti la toate detaliile importante pentru voi si reusim sa dam viata celor mai frumoase schite pe care le facem impreuna!

Adoram surprizele, iar cand vine vorba de livrari ne ocupam personal pentru a fi siguri ca totul se petrece asa cum ne-am propus!

Fie ca este vorba despre o ocazie speciala, un cadou de ziua cuiva sau de cel mai important eveniment din viata voastra suntem aproape de voi!

Va vom intampina cu flori deosebite, proaspete si aranjate intr-un mod deosebit. Aranjamentele cu plante sau plante si flori sunt nelipsite! De asemenea, avem o gama larga de tablouri si decoratiuni cu licheni si plante si flori criogenate!

Ne-am pregatit in acest minunat domeniu si continuam sa ne pregatim, urmand cursuri si participand la workshopuri cu profesori romani si din Europa. Citim si urmarim floristi importanti si Romania, dar si din afara tarii pentru a fi in pas cu ultimele tendinte in floristica si design.

Despre Blumii

Nunta

La Blumii, imaginația capătă forma iar visele devin realitate! Ioana este o persoana răbdătoare care mai înainte de toate încearcă sa te cunoască si mai apoi sa descopere împreuna cu tine ceea ce iti doresti. Am ales sa avem încredere in calitatile ei minunate si finalul a fost mai frumos de cât ne-am imaginat 😍. Recomandam cu drag tuturor!

Cristina Badea

Aranjamente si buchete

Imi plac mult aranjamentele voastre! Sunt pur si simplu superbe!!!!!

Cristina Pena Florist